Assalamualaikum ! Welcome to all readers ! I hope this blog will give me and you many benefits. FollowDashboard
Alihkan matamu ke Laut,airnya cantik membiru dan penuh ketenangan, tapi hanya ALLAH sahaja yang tahu rahsia di dalamnya, begitulah dengan kehidupan manusia, riang ketawa tetapi ALLAH sahaja yang tahu rahsia kehidupannya, jika kecewa, pandanglah ke sungai, airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu menghalang, jika rasa sedih, pandanglah ke langit, akan sedarlah kamu bahawa ALLAH sentiasa bersamamu. (:

16 Mei 2011

Home » , , , » Entry Ringkas

Entry Ringkas

بسم الله الرحمن الرحيم



  Rasanya sudah begitu lama naily tak meng'update' blog kan kan? dah lama tak bukak blog. sampai hari ni bukak,, eh, ni blog aku ke? agaga~ teruk. tak ingat blog sendiri rupa macam mana. sekarang ni sangat teramat amatlah busy dengan exam pertengahan tahun. form 4 mula periksa awal sikit. dari minggu lepas. dan peperiksaan ini berlangsung selama 3 MINGGU. satu tempoh yang sangat 'sekejap; bagi aku. T__T  tu la tak sempat nak update blog. cehcehceh,,online facebook sempat. apelah. ni pun ada masa sebab tak tau nak baca apa. HAHA. padahal minggu ni adalah minggu yang sangat KRITIKAL berbanding minggu lepas.
 Kawan-kawan aku mesti tengah bertungkus lumus perah otak baca PQS, Sejarah, hafaz Tafsir Hadith & Feqah Tauhid. oh tibe2 aku rasa bersemangat nak study. okeylah. sekian entry pendek dari naily. nak study. *agaknya.
Doakan naily mudah jawab periksa tau !
seminggu je lagi, then..PHD. ~ *aku sedar,untuk SPM pun tak lepas,jangan nak over-happy!=.="

----maaf,, entry naily kali ni takde pengajaran yang berguna. T___T.

SELAMAT HARI GURU BUAT GURU-GURU DI LUAR SANA ! (^__^)
*sambutan hari guru kat sekolah tadi, memang sangat best! Terrbaeekkk. hik2. :DD

yeay! esok cuti! study naily, study. -.-"


✿ Wallahua'lam bissawab. keep SMILING.◕‿◕ it's SUNNAH. ✿

Terima Kasih ◕‿◕

3 mutiara hikmah ヅ:

Azree berkata... [✿ Reply this ✿]

Moga dapat buat yang terbaik..

;)

Asma Ahmad berkata... [✿ Reply this ✿]

gudluck yaw!! :)

❤ nailyshofiatunnajwa ❤ berkata... [✿ Reply this ✿]

To Azree huhu,trm ksh. sekarang tggl tggu keputusannya.T_T
To Asma Ahmad trm ksh ya. :)