Assalamualaikum ! Welcome to all readers ! I hope this blog will give me and you many benefits. FollowDashboard
Alihkan matamu ke Laut,airnya cantik membiru dan penuh ketenangan, tapi hanya ALLAH sahaja yang tahu rahsia di dalamnya, begitulah dengan kehidupan manusia, riang ketawa tetapi ALLAH sahaja yang tahu rahsia kehidupannya, jika kecewa, pandanglah ke sungai, airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu menghalang, jika rasa sedih, pandanglah ke langit, akan sedarlah kamu bahawa ALLAH sentiasa bersamamu. (:

9 Februari 2011

Home » No point. =.='

No point. =.='

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Alhamdulillah masih di beri peluang untuk melihat dunia ini.
:face45: sebenarnya aku tulis blog ni pun takde tujuan.:face6: entah angin rajin mana yang entah yang suruh aku tulis something kat dalam blog ni. tulis blog rajin, buat homework? err, faham-faham sendirilah.:face23:
tapi, nak tulis pasal ape? aku rasa macam kepala ni dah pusing 365˚ tak boleh nak fikir ape. malam ni takde inspirasi emoticon16

hmm,
rinduku pada fitri dan iffah makin menebal setebal buku p
rinsip akaun form 4 & form 5.emoticon37 mungkin lagi tebal dari tu?. huhu. macam mana kau orang kat sana? best tak? masih ingat tak kita orang yang kat SAMTiSH ni? kau orang rindu tak kat aku? iffah jaga fitri elok-elok tak? fitri jaga iffah elok-elok tak? risau. :face29:

masa hari isnin lepas, rasa lain bila dia orang takde. tak tau nak rehat dengan siapa. padahal kawan ramai.:face25: rindu sangat kat dia orang. emoticon48

Dahlah, aku pun tak tau apelah yang tak kena dengan aku malam ni.:124: macam apa je.emoticon28 itu je yang aku nak cakap hari ni. memang macam entah ape-ape. buang masa kan baca? haha.emoticon20 dah-dah. pergi buat homework sana. lagi berfaedah. hehe.emoticon20


emoticon40 seandainya Allah menghendaki (semua manusia beriman)
tentu Allah memberi petunjuk kepada manusia semuanya (13:13)


✿ Wallahua'lam bissawab. keep SMILING.◕‿◕ it's SUNNAH. ✿

Terima Kasih ◕‿◕

0 mutiara hikmah ヅ: